Welke behandelingen vind u bij ons:

 

VenusSwan

De Venus Swan maakt gebruik van een unieke en innovatieve combinatie van radiofrequentie en magnetische pulsen (mp2) deze worden via een applicator op de te behandelen gebieden toegepast. Behandeling is pijnloos en voelt ongeveer aan als een hot-stone massage.

 

VelaShape

VelaShape™ is het eerste en enige niet-invasieve medisch instrument – goedgekeurd door de FDA - voor de ‘Body Reshaping’ markt. Tevens is het het eerste FDA Class II goedgekeurde platform voor behandeling van cellulitis dat u via z’n elõs™ technologie toelaat om een strak en welgevormd lichaam te verkrijgen.

 

Applisonix

Met behulp van een pincet worden witte, grijze, blonde, rossige en donkere haren op zowel lichte als donkere huid succesvol behandeld met de Applisonix Selectif Pro.

Via de haar wordt het ultrageluid naar de haarwortel geleid waar de energie wordt omgezet in warmte. Op deze manier wordt in de haarwortel een temperatuur bereikt waardoor de haarwortel dermate beschadigd dat de haar zich niet meer kan herstellen. Deze nauwkeurige technologie is geschikt voor de behandeling van gevoelige gebieden, zoals wenkbrauwen, bovenlip, oren en neus.

 

Eric Pressotherapie

ERIC® biedt hier de juiste strategie voor verbetering. De pressotherapeut biedt een zachte drukpulsmassage, die de vetcellen en de dieper liggende huidlagen activeert en de lymfestroom stimuleert. ERIC Pressotherapist is er voor mannen en vrouwen die last hebben van vetophopingen, sinaasappelhuid, slap weefsel, cellulitis, een vochtarme huid, veel vocht vasthouden of voor degenen die hun lichaam willen ontgiften en zuiveren.

 

PascaudLite

Bij lifting en versteviging van het gezicht, verstrakking van de oogcontouren en behandeling van vochtwallen onder de ogen levert de PascaudLite laser direct bijzondere resultaten op. Bovendien is deze zogenaamde Niet Invasieve Laser technologie, ook wel koud laser genoemd, bijzonder geschikt als voor- en nabehandeling van cosmetische ingrepen. Het levert al na de eerste behandeling een direct zichtbaar resultaat op. Dit alles zonder chirurgische ingrepen.

 

Meta Therapy

Met Meta Therapy worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de opperhuid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Meta Therapy heeft een dubbele werking, de zeer gecontroleerde microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid en brengen actieve werkstoffen in de huid, precies in de juiste cellagen waarin ze de meest efficiënte werking hebben.

De zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit.

 

BioSkinJetting

BioSkinJetting is een 100% biologische en veilige manier voor rimpelcorrectie. Een wetenschappelijk onderbouwde methode die een natuurlijk alternatief biedt voor inspuitingen. BioSkinSmoothing helpt putjes, littekens die op de huid liggen, couperose (gesprongen bloedvaatjes) en steelwratjes te verwijderen.


Collageen lichttherapie

Je huid wordt helderder, stralender, steviger en elastischer. Je teint verbetert en de zuiverheid en textuur van je huid komt terug Een vermindering van rimpels en cellulitis, een weldaad voor je verstijfde spieren, pezen en botten. De bank helpt tegen depressies en gewrichtspijnen, vermindering van acne, eczeem en andere huidaandoeningen. Hij geeft een lifting-effect van gezicht, hals en decolleté en is geschikt voor alle huidtypes. Hij is pijnloos en geeft je zeer gezond licht.

Geneo

OxyGeneo zorgt voor een exfoliatie van de bovenste huidlaag terwijl de verhoogde zuurstofvoorziening van binnenuit resulteert in een optimale absorptie van actieve ingrediënten. De huid krijgt een verfijnde structuur, is gladder, lichter en heeft een egale en stralende teint.

 

Quatro Light

De Pascaud Quatrolite is een apparaat op basis van infraroodtherapie en chromotherapie. De Quatrolite is uitgerust met vier lichtbronnen en kent verschillende programma’s, ter verbetering van de huidconditie.