Welke behandelingen vind u bij ons:

 

VenusSwan

De Venus Swan maakt gebruik van een unieke en innovatieve combinatie van radiofrequentie en magnetische pulsen (mp2) deze worden via een applicator op de te behandelen gebieden toegepast. Behandeling is pijnloos en voelt ongeveer aan als een hot-stone massage.

 

Icoone

De nieuwste generatie van mechanische bindweefsel massage ter behandeling van cellulite.

 

Pascaud Contour

De Pascaud contour combineert vier technologieën (vacussage, radiofrequentie, softlaser en led) in één behandelkop.

De gelijktijdige combinatie van deze vier technieken behandelt effectief plaatselijke vetophopingen, vermindert centimeters in omvang, verstevigt de huid en de contouren van gezicht en lichaam.

 

Eric Pressotherapie

ERIC® biedt hier de juiste strategie voor verbetering. De pressotherapeut biedt een zachte drukpulsmassage, die de vetcellen en de dieper liggende huidlagen activeert en de lymfestroom stimuleert. ERIC Pressotherapist is er voor mannen en vrouwen die last hebben van vetophopingen, sinaasappelhuid, slap weefsel, cellulitis, een vochtarme huid, veel vocht vasthouden of voor degenen die hun lichaam willen ontgiften en zuiveren.

 

Cryolipolyse

Cryolipolyse is vet verliezen door bevriezen. Het is ontwikkeld door dermatologen van de Harvard Medical School. Dermatologen hebben ontdekt dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Hierdoor is het mogelijk om alleen de vetcellen te behandelen zonder daarbij het omringende weefsel te beschadigen.

 

Meta Therapy

Met Meta Therapy worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de opperhuid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Meta Therapy heeft een dubbele werking, de zeer gecontroleerde microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid en brengen actieve werkstoffen in de huid, precies in de juiste cellagen waarin ze de meest efficiënte werking hebben.

De zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit.

 

BioSkinJetting

BioSkinJetting is een 100% biologische en veilige manier voor rimpelcorrectie. Een wetenschappelijk onderbouwde methode die een natuurlijk alternatief biedt voor inspuitingen. BioSkinSmoothing helpt putjes, littekens die op de huid liggen, couperose (gesprongen bloedvaatjes) en steelwratjes te verwijderen.


Collageen Booster

Dankzij gepatenteerde waterfilter lichtzuiveringssysteem ontstaat een stralingsveld identiek aan het genezende deel van het natuurlijke zonspectrum. De lichtreceptoren in onze huid herkennen direct deze natuur eigen lichtpulsen, waardoor deze bijzonder effectieve en werkzame stralen door diverse huidreceptoren geabsorbeerd worden.

Op deze manier herleven de huidcellen en de huidschade gerepareerd wordt. Na afloop van de kuur krijgt uw huid de verloren glans terug, ziet er weer gezond en jaren jonger uit.


Cosmedix Peeling

Cosmedix uitgebreide en unieke peeling concept bevat verschillende peelingen met cocktails van ingrediënten zoals; Retinol, AHA's, BHA's en enzymen. Intensieve peelingen met snel resultaat, zonder downtime!

 

Microdermabrasie

Met behulp van een gecontroleerde stroom fijne kristallen van medische kwaliteit wordt de bovenste ‘dode’ laag van de huid verwijderd. De nieuwe huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad, gezond en in staat om voedingsstoffen gemakkelijk op te nemen. Daarnaast wordt de onderliggende huid gestimuleerd tot aanmaak van collageen, zodat deze dikker en steviger wordt.