Vanaf het begin begon COSMEDIX® met een eenvoudige belofte: om maximale resultaten te leveren met verminderde irritatie. Vroeger hadden professionals en consumenten minder keuzes. Natuurlijke producten ruiken en voelden lekker maar konden de huid niet verbeteren en de tegenhangers waren vaak agressief en irriterend. COSMEDIX® heeft dat veranderd. Door het gebruiken van een revolutionair zuiveringsproces, genaamd Chiral Correction afkomstig uit de medicijn wereld, heeft de cosmeceutische pionier een manier gevonden om de meest krachtige ingredienten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties. Dit alles om echt te kunnen veranderen – zonder de irritatie die consumenten verwachten.

 

COSMEDIX® creëert een gezonde relatie met de huid door de meest pure plantaardige ingrediënten te combineren met Nobel Prijs winnende technologieën. Van Cleansers tot serums, COSMEDIX® werkt in synergie met de huid om daardoor de meest ingewikkelde huidproblemen op te lossen. De producten zijn zacht maar uitermate effectief, vrij van parabenen en synthetische geur- en kleurstoffen. Uiteraard dierproefvrij!

 

COSMEDIX® Peeling Programma bevat geen:

 • Parabenen
 • benzoyl Peroxide
 • Petroleumderivaat
 • Natrium Lauryl Sulfate (SLS)
 • kunstmatige kleurstoffen
 • kunstmatige geurstoffen
 • Ruwe toevoegingen
 • Dierlijke ingrediënten 

COSMEDIX® Peeling Programma bevat juist wel:

 • Natural Moisture Factors (NMFs) verhogen de hydratatie en tolerantie van de huid.
 • Chiraal gecorrigeerde werkstoffen die nobelprijzen hebben gewonnen
 • Ingekapseld Retinol, zonder te irriteren
 • Plantaardige ingrediënten
 • Effectieve AHA’s
 • Ingekapselde vitaminen A
 • Epidermal Growth Factors (EGF)
 • Anti-Aging Peptides
 • Krachtige Antioxidanten

COSMEDIX® Peelings:

 

De Peels variëren van metabolische peelingen tot Retinol therapieën. We kunnen ieder huidprobleem en indicatie behandelen inclusief de verouderde, droge, gehydrateerde huid. Ook kun je terecht met hyperpigmentatie, grove porien, acne en de vette en gevoelige huid. Cosmedix gepatenteerde peelingen zijn metabolisch, wat betekent dat ze samen werken met het natuurlijke proces van de huid. Chiraal correcte hydroxy zuren en botanische extracten helpen de huid zodanig te neutraliseren dat grote moleculen zoals Retinol door de opperhuid dringen en omgezet worden naar retoinidezuur. Dit remodelleert de huid en hierdoor worden cellen vernieuwd, dit zorgt voor een gladder en jonger uitziende huid. Deze resultaten worden bereikt zonder de huid te irriteren en zonder overmatige vervelling.

 

Wij volgen een uniek step up systeem met verschillende levels om uw huid op een verantwoorde manier te laten wennen aan de peels.

 

LEVEL 1

Is voor alle huidtypen geschikt en kan zonder voorbereiding van de huid worden toegepast. Instap peeling

BLUEBERRY SMOOTHIE

Deze milde peeling bevat L-Lactic Acid, Blueberry extract en Jojoba Beads welke zorgen voor een zachte exfoliatie. Zorgt onmiddellijk voor een jonge, gladde en stralende huid zonder roodheden.

 • Geschikt voor ieder huidtype, vooral vale, doffe huid en Acne I en II.

Het meest effectief in kuurvorm, 1 x per week en in combinatie met thuisproducten.

Geen voorbereiding van de huid nodig.

 

LEVEL 1 + RETINOL

De peels uit level 1+ bevatten allemaal een laag percentage Retinol. Retinoïden staan bekend om hun krachtige celvernieuwende capaciteiten. Retinoïden prikkelen het cel door een signaal naar de kern van de cel te sturen. Door gebruik te maken van  verschillende aflevercomplexen is er zelf een peel voor de gevoelige, rosacea of eczeem huid beschikbaar.

 

ESSENTIAL PEPTIDE PEEL

Dit is een zachte metabolische peeling met Lactic Acid en Retinol. Deze peeling helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen en zorgt voor een onmiddellijk gladdere en verhelderende uitstraling. Doordat de peeling Rasberry Oil bevat helpt deze behandeling ook bij de bescherming van schadelijke invloeden van buitenaf, o.a. UV straling.

 • Geschikt voor ieder huidtype, uitermate geschikt voor de zonbeschadigde, gevoelige, rosacea of eczeem huid.

Het meest effectief in kuurvorm, 1 x per 2 weken in combinatie met gebruik van thuisproducten.

De huid dient minimaal 15 dagen te worden voorbereid met Serum 16 voor thuis.

 

BENEFIT PEEL

Een zachte peeling die in alle behandelingen ingezet kan worden.. Heeft een beschermende en corrigerende werking. Geeft de huid voeding en bescherming door de fruitenzymen en vitamine A en C. Kalmeert, verzacht en stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van collageen.

 • Geschikt voor ieder huidtype, met name bij hyperpigmentatie, zonbeschadigde huid en milde acne.

het meest effectief in kuurvorm, 1 x per 2 weken in combinatie met gebruik van thuisproducten.

De huid dient minimaal 15 dagen te worden voorbereid met Serum 16 of Define voor thuis.

 

LEVEL 2

DEEP SEA PEEL

Deze peeling is samengesteld zonder zuren. Manuale exfoliatie met algenextracten speciaal gemaakt voor littekens na acne, om hardnekkige pigmentatie naar de oppervlakte te krijgen en de huid een algehele vernieuwing te geven.

 • Geschikt voor ieder huidtype, met uitzondering van de gevoelige huid.

Het meest effectief in kuurvorm, 1 x per maand in combinatie met gebruik van thuisproducten.

Men dient Level 1+ volledig te hebben afgerond om deze peeling te ondergaan.

 

LEVEL 2 + RETINOL

TIMELESS PEEL

Peeling met hogere concentratie Retinol, stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en nieuwe cellen. Een perfecte peeling om in te zetten tegen pigmentatie. Zorgt voor krachtige resultaten. Verwijdert dode huidcellen en verhoogt de Natural Moisture Factor.

 • Geschikt voor ieder huidtype. met name bij hyperpigmentatie, acne, veroudering, zonschade.

Het meest effectief in kuurvorm, 1 x per maand in combinatie met gebruik van thuisproducten.

Men dient Level 1+ volledig te hebben afgerond om deze peeling te ondergaan.