Een strakke huid, pijnloos én eenvoudig

 

Een zeer geavanceerd systeem voor gezicht én lichaam voor non-invasieve huidverstrakking, huidverjonging, rimpelvermindering en bodycontouring.

 

Met de gepatenteerde MP2 technologie is de Venus Freeze Plus™ de effectieve behandelmethode om rimpels te reduceren en de huid te verstrakken. Deze unieke technologie gebruikt een combinatie van Radiofrequentie en Magnetische Pulsen om de huid te verjongen, verstrakken en de contouren te verbeteren. Radiofrequentie stimuleert de productie van nieuw collageen en elastine. En de Magnetische Pulsen zorgen ervoor dat nieuwe fibroblasten (groeifactoren) en nieuwe, gezonde bloedvaatjes worden aangemaakt. Het resultaat is niet alleen een strakkere huid, maar ook het algehele huidbeeld verbetert enorm.

 

Venus Freeze Plus™ is hét 2-in-1 systeem op het gebied van non-invasieve huidverbetering. Naast het werken op huidverstrakking, kun je ook werken op lipolyse. Uiteraard pas je lipoyse alleen toe als het nodig en wenselijk is. De Automatic Temperature Control (ATC) biedt de mogelijkheid om de temperatuur in te stellen en met de RealTime Thermal Feedback heb je direct zicht op de temperatuur op het display. Zo biedt je optimaal en veilig behandelcomfort en bereik je resultaat op de korte- en lange termijn.

 

Optimale resultaten behaalt u na 8 tot 10 behandelingen voor het gezicht en de hals, voor een optimaal resultaat van uw lichaam zijn 12 tot 15 behandelingen nodig.

 
De enige technologie die de collageen synthese verhoogt door middel van 2 technieken tegelijk met als resultaat een klinisch bewezen duidelijke verbetering van het algehele huidbeeld!