De afgelopen 21 jaar hebben wij ons meer en meer gespecialiseerd op het gebied van huidverjonging, huidverstrakking en natuurlijk de gebruikelijke huidbehandelingen zoals u deze mag verwachten van zeer ervaren schoonheidsspecialisten. Door het gebruik van hoogwaardige apparatuur kunnen wij uw huid weer in optimale conditie brengen en ervoor zorgen dat u er weer fris en jaren jonger uit komt te zien, zonder pijnlijke operaties!

 

Ondervindt u daarnaast "hinder" van littekens, ongewenste haargroei, een verslapte huid op buik, onderarmen of hals? Wij zijn u zeer persoonlijk van dienst met onder meer de VenusSwan, ICOONE, SkinPen, PascaudContour, CollageenBooster, Cryolipolyse, Metatherapie, Cosmedix Peeling of een combinatie van de diverse behandelmethoden afgestemd op U.

 

Wij werken exclusief met de producten en behandelingen van Valmont & Cosmedix.

 

Valmont bestrijdt de tekenen des tijds. Al meer dan 25 jaar helpt Valmont vrouwen de zichtbare tekenen van het ouder worden te bestrijden. Als erfgenaam van de traditionele Zwitserse geneeskunde haalt Valmont het beste uit de Zwitserse natuur en combineert deze met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica. Valmont formuleert uiterst luxueuze anti-ageing cosmetica met zichtbare resultaten en langdurige werkzaamheid. Valmont heeft zich omringd met de beste experts en een buitengewone verfijnde anti-ageing productlijn gecreëerd om de schoonheid van vrouwen te behouden.

  

Vanaf het begin begon COSMEDIX® met een eenvoudige belofte: om maximale resultaten te leveren met verminderde irritatie. Vroeger hadden professionals en consumenten minder keuzes. Natuurlijke producten ruiken en voelden lekker maar konden de huid niet verbeteren en de tegenhangers waren vaak agressief en irriterend. COSMEDIX® heeft dat veranderd. Door het gebruiken van een revolutionair zuiveringsproces, genaamd Chiral Correction afkomstig uit de medicijn wereld, heeft de cosmeceutische pionier een manier gevonden om de meest krachtige ingredienten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties. Dit alles om echt te kunnen veranderen – zonder de irritatie die consumenten verwachten.

 

U wilt waarschijnlijk graag meer weten over de diverse behandelingen die wij u te bieden hebben. Op onze website laten wij u een overzicht zien van onze behandelingen en producten. Daarnaast bent u natuurlijk ook altijd van harte welkom voor het maken van een afspraak.

 

Omdat iedere behandeling ook een rustmoment voor de klant is, adviseren wij u onze voicemail in te spreken of een email te sturen als u ons niet direct aan de lijn krijgt.

 

Ik bespreek graag persoonlijk alle mogelijkheden met u.

 

Met vriendelijke groet,

Denise Wijngaard