Lycon Precision Waxing is  de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen willen een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Terecht stellen ze steeds hogere eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van de behandeling. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen.

Ontdek de voordelen:

 

· Geschikt voor haartjes vanaf 1 mm

· Vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid

· Wordt aangebracht op lage temperaturen

· Geen huidirritaties of roodheid

· Verrijkt met essentiële oliën

 

Lycon is in 1978 in Australië opgericht door de Queen of Waxing: schoonheidsspecialiste Lydia Jordane deze wax heeft inmiddels wereldwijd een welverdiende reputatie opgebouwd. Lycon is marktleider op het gebied van harsen en wordt over de gehele wereld, in meer dan 93 landen,  toegepast in het topsegment van wellness centers en schoonheidssalons.  Modellen en beroemdheden als Pippa Middleton, Sienna Miller, Victoria Beckham en Emily Bunt gebruiken dit revolutionaire product.

 

De mooiste harsen op basis van natuurlijke ingrediënten zorgen voor een superglad en langdurig resultaat. Haar vanaf 1 mm wordt moeiteloos gewaxt. De wax is verrijkt met aromatische oliën en maakt elke behandeling tot een aangename ervaring. Bovendien kan de hars gebruikt worden op lage temperaturen. De huid wordt gevoed en verzacht.

 

Lycon biedt ruime keuze in Hot wax en Strip wax. De unieke Lycojet waxen zijn geschikt voor de stugge haartjes en als nabehandeling. Er is altijd een geschikt product voorhanden. Professionals kunnen nu kiezen voor een bijzondere combinatie van pure Australische bijenwas en aromatische essentiële oliën. De consument met een normale of gevoelige huid, fijn of hardnekkig haar kiest voor een totaalbeleving. Maar vooral voor een gezonde, gladde en gehydrateerde huid.