Voor de aanpak van cellulitis, vetophopingen en huidversteviging!

 

Wat is ICOONE Beauty ?

 

De nieuwste generatie van mechanische bindweefsel massage, ter behandeling van Cellulite.

 

icoone® BEAUTY is het meest vooruitstrevende systeem op het gebied van bindweefselmassages door de twee onafhankelijke gemotoriseerde rollers met de gepatenteerde Roboderm® technologie. Deze mechanische stimulatie is uniek door de gefractioneerde rollers (Roboderm® technologie). In de rollers van icoone® zitten gaatjes. De gaatjes die vacuüm trekken, zuigen de oppervlakkige huidlaag aan zonder deze dicht te knijpen en trekken aan het glazige bindweefsel netwerk.  Dit maakt dat de behandeling geschikt is voor zelfs de meest verslapte en gevoelige huid. Door stimulatie aan de oppervlakte werkt het door naar de onderliggende weefsels. De gefractioneerde rollers creëren 1180 micro stimulaties per dm2 wat zorgt voor een groots fysiologisch effect om de natuurlijke cel functie te herstellen. De rollers kunnen zowel binnenwaarts, buitenwaarts, voorwaarts én achterwaarts roteren.

WERKT INTENSIEF OP ELKE MILLIMETER VAN DE HUID

icoone® BEAUTY werkt intensief op elke millimeter van de huid. Het reactiveert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, stimuleert fibroblasten, elimineert vetophopingen en activeert lipolyse. icoone® BEAUTY biedt een efficiëntere, snellere en veiligere behandeling in vergelijking met traditionele mechanische bindweefselmassage systemen. De Independant Motorized Rollers kunnen zowel binnenwaarts, buitenwaarts, voorwaarts én achterwaarts roteren. Daarbij zijn de rollers gefractioneerd (Rodoberm®) waardoor alle huidlagen en de microvacuoles worden gestimuleerd.

TWEEHANDIGE MASSAGE DOOR DE INDEPENDENT MOTORIZED ROLLERS

  • Alle huidlagen en de microvacuoles worden gestimuleerd door de binnenwaartse, buitenwaartse, voorwaartse én achterwaartse rotatie van de Independant Motorized Rolllers.
  • icoone® BEAUTY biedt een tweehandige massage dankzij de RoboTwins. Het innovatieve touchscreen en voorgeselecteerde programma's zorgen voor optimaal gebruikscomfort.
  • De Independent Motorized Rollers zijn afzonderlijk of in combinatie met de Roboderm® technologie (M.M.A.S.) in te zetten, afhankelijk van de indicatie.
  • De gefractioneerde rollers creëren 1180 micro stimulaties per dm2 wat zorgt voor een groots fysiologisch effect om de natuurlijke cel functie te herstellen.
  • Dit maakt dat de behandeling geschikt is voor zelfs de meest verslapte en gevoelige huid.

BEHANDELEN MET DE ROBOTWINS

  • icoone® BEAUTY is wereldwijd het enige systeem waarmee tweehandig behandeld kan worden door middel van 2 applicatoren die tegelijkertijd zijn in te zetten.
  • Met deze unieke en gemakkelijke behandelmethode wordt de behandeltijd van een full body behandeling gehalveerd.

BEHANDELEN MET DE ROBOSOLO

  • Deze gepatenteerde behandelapplicator is superieur voor de behandeling van vetophopingen, celullite, bindweefselverklevingen en biedt een snelle behandeling voor specifieke behandelzones.