De Venus Swan is een nieuw en innovatief apparaat dat gebruikt wordt voor o.a.:

 

- Huidverstrakking

- Huidversteviging

- Rimpelreductie

- Cellulitereductie

- Verminderen van striae

- Omtrekvermindering

- Betere lichaamscontouren

Hoe werkt de Venus Swan?

 

De Venus Swan maakt gebruik van een unieke en innovatieve combinatie van radiofrequentie en magnetische pulsen (mp2) deze worden via een applicator op de te behandelen gebieden toegepast. Behandeling is pijnloos en voelt ongeveer aan als een hot-stone massage.

 

Door het thermische effect van de radiogolven in de diepere huidlagen wordt de huid gestimuleerd om nieuw collageen en fibroblasten te produceren. De huid wordt hierdoor steviger en elastischer en gaat er jonger uitzien.


Tegelijkertijd wordt de vorming van nieuwe bloedvaten (angiogenese) in de huid gestimuleerd, dit resulteert in een betere doorbloeding van de huid (verjonging) waardoor de huid beter wordt gevoed en afvalstoffen gemakkelijker worden afgevoerd.

 

Behandeling met de Venus Swan breekt ook triglycerides uit vetcellen in de hypodermis (diepste huidlaag) af tot vetzuren die daarna door de bloedvaten worden afgevoerd (lipolyse). Hierdoor worden egalere contouren gerealiseerd.

De behandelsessies van ongeveer 30 minuten zijn pijnloos en worden door cliënten wel eens vergeleken met hot-stone massage.


Venus Swan behandelingen zijn veilig zonder risico's en geschikt voor alle huidtypen. Radiofrequentie en elektromagnetische pulsen worden in de geneeskunde al jaren toegepast en zijn bewezen veilig en effectief.


Het gezicht, de hals en het hele lichaam kunnen behandeld worden met de Venus Swan.


Er is geen hersteltijd na de behandeling; u kunt direct na de behandeling uw dagelijkse activiteiten voortzetten.


Duidelijk zichtbare en klinisch bewezen resultaten, u ervaart al resultaat na 1 behandeling. Optimale resultaten behaalt u na 6 a 8 behandelingen voor het gezicht en de hals en na 10 a 12 behandelingen voor andere zones van het lichaam.

 
De enige technologie die de collageen synthese verhoogt door middel van 2 technieken tegelijk met als resultaat een klinisch bewezen duidelijke verbetering van het algehele huidbeeld.